Smartlog v3 » Fr. Møllers hverdag » Ud af vagten
Opret egen blog | Næste blog »

Fr. Møllers hverdag

Stort og småt - mest småt - fra et mindre, kedeligt liv i en mellemstor, jysk by

Ud af vagten

29. Oct 2005 12:31, valkyrien.dk

Har siden torsdag haft sindssygt ondt i brystet - trækkende ud i armen.Tager den slags roligt - med diagnosticeret panikangst ved jeg jo godt, at det ikke er, fordi jeg er ved at kradse af af et hjerteanfald.

Men ting kan nu også gøre så ondt, at man - panikangst eller ej - må en tur via lægevagten. Har jeg lige været. Lungehindebetændelse. Ikke slemt nok til antibiotika. Men til gengæld til en kur på Ibuprofen i så høje doser, at det krævede recept. 600 mg. Tre gange i døgnet.

Jeg glæder mig til at kunne sove - uden at vågne, fordi jeg "kommer til" at vende mig om på den forkerte side...

Kommentarer

 1. Fr. Møller
  29. Oct 2005 12:59
  1

  Det *kan* nærmest kun blive bedre. Jeg er ikke hende,der normalt render en "lægevagt" på dørene. Men at have så ondt, at man bogstavelig talt ikke kan rette sig op - så kan selv jeg finde telefonbogen----

 2. Sherry
  29. Oct 2005 13:22
  2

  Øv, altså - du rager sgu da også til dig i den helt store stil :o(

  Sender et ordentligt læs ønsker om god bedring i din retning.

 3. Fr. Møller
  29. Oct 2005 14:35
  3

  Jotak. Jeg har det fint på en højdosis smertestillende. Som sagt plejer jeg ikke at rende lægevagten på dørene, men når først man i et par dage ikke har kunnet trække vejret igennem for smerter, kommer man vist på andre tanker. Har lige soveet en times tid - er igen fit for fight. Indtil jeg lige om lidt vil sove videre - skulle jo lige have noget at spise *G*

 4. Fr. Møller
  30. Oct 2005 14:07
  4

  Thorsten - ork ja, det kunne det sagtens. Det kunne også være tuberkulose og sikkert 117 andre fatale ting. Men det er det så ikke.

Tags

Arkiv

Relaterede