Smartlog v3 » Fr. Møllers hverdag » Jeg vil bæres...
Opret egen blog | Næste blog »

Fr. Møllers hverdag

Stort og småt - mest småt - fra et mindre, kedeligt liv i en mellemstor, jysk by

Jeg vil bæres...

17. Mar 2005 12:10, valkyrien.dk

Jowjow... Gennem tiden har folk sået tvivl om min lille hunds intelligens. Første gang, han skubbede sin tomme vandskål hen til køkkenvasken, afskrev jeg det som et tilfælde - det var det ikke...

For nylig blev vores fortrappe behandlet med noget "smudsafvisende", som har gjort den glat som bare pokker. Dén lurede Doggy omgående! Han går stadig pænt NED ad trápperne - men er holdt op med at "danse" i opgangen - det venter, til vi kommer ud. Og når vi kommer hjem, sitter han sig på opgangens måtte i sikker forvisning om, at "moar" klarer resten..

Og det gør hun da. Men hvor har hun da sommetider lyst til at losse køteren i røven... Moars egen Pluto.

 

Kommentarer

 1. Preben Kittelmann
  17. Mar 2005 16:44
  1

  Kære Sus.

  Nu "trigger" du igen mine erindringer !

  I stedet for at komme med en lang, lang historie, vil jeg forsøge at anbringe et link til et par gamle hundebilleder fra en fjern fortid :
  <a href="http://kixit.dk/hunde" rel="nofollow">http://kixit.dk/hunde</a>/

  /Preben

 2. Fr. Møller hendeselv
  17. Mar 2005 17:07
  2

  Preben: Hvor andre børn ofte forgæves må plage om en hund i årevis, blev jeg påtvunget en - fordi jeg var bange for hunde. Jeg husker udmærket, hvordan jeg sad og skulede til den dersens Labradorhvalp, jeg slet ikke var tryg ved - men som på rekordtid fik forklaret mig, at det kunne jeg nu roligt være. Trold...

  Det er 30 år siden. Og jeg har faktisk haft hund lige siden - har svært ved at forestille mig livet uden, selv om jeg godt ved, at tiden med Pluto snart er til låns.

 3. Preben Kittelmann
  17. Mar 2005 18:31
  3

  Kære Sus.

  Da jeg endnu havde en kat, udtalte jeg: "ikke et liv uden en kat", men jeg føler, at jeg nu er så gammel, at jeg må sige: "en nabokat er bedre end ingen kat" - og heldigvis er nabokatten meget, meget dejlig:

  <a href="http://kixit.dk/arne_comment.html" rel="nofollow">http://kixit.dk/arne_comment.html</a>

  - og hvor var det dog dejligt, at Trold fik dig forklaret noget vigtigt :-)

  /Preben

Tags

Arkiv

Relaterede